Wat als we nou samen de stad aantrekkelijker maken? De geschiedenis tot leven brengen met een (theatrale) knipoog. Op een inclusieve manier? Met deze gedachte ontstond het project Beleef Delft. Een initiatief van twee Delftse betrokken entrepreneurs. Barbara van Gelder en Sephine Laros. Met dit idee gingen ze naar Stichting Samen Delft. Samen Delft heeft als doel om iedereen ongeacht sociale status, beperking, leeftijd, ras, geloof mee te laten doen. Samen maken we Delft mooier en inclusiever!

Barbara van Gelder

Creatief entrepreneur

Barbara van Gelder Drs. in geschiedenis en creatief entrepreneur. Bedenker van de Kunstkarakters, organisator van de Levende Etalage Dag en eigenaar van Something Extra. Barbara bedenkt de creatieve concepten en werkt deze uit. Zij coördineert en organiseert de mini-events van Beleef Delft. Stemt de mini-events af met de acteurs, kostuummakers en de vrijwilligers/deelnemers. Barbara motiveert, coacht en begeleidt de vrijwilligers en deelnemers met een afstand tot de maatschappij. Want iedereen telt mee.  

Sephine Laros

Communicatie-vakvrouw

Sephine Laros is een strategische communicatievakvrouw en al 20 jaar een Delftse entrepreneur van een full service marketing en communicatiebureau Albedo (Albedo Online, Albedo Communicatie en Albedo Network). Ze houdt van branding en cross media concepten waar live communicatie, print en social media elkaar versterken.  Séphine zorgt voor de zakelijke kant van het project: plannen, begroting, de planning, externe contacten en samenwerking met Delftse organisaties en personen. Ook coördineert zij de communicatie en on- en offline promotie. Ook coacht zij vrijwilligers/deelnemers voor het deels invullen van de communicatieactiviteiten.

Stichting Samen Delft

Iedereen mee laten doen

Met het project Beleef Delft, maken we samen de stad aantrekkelijker. Dit doen we met acteurs uit Delft en omgeving en mensen met een afstand tot de maatschappij uit Delft e.o. (eenzame ouderen, statushouders of bijvoorbeeld mensen met een handicap).

Met steun van de gemeente Delft en Delftse organisaties

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Delft en Delftse organisaties. Steunt u ook dit lokale, inclusieve initiatief?

Neem dan contact op met Sephine (info@albedocommunicatie.nl). Natuurlijk zorgen we voor een vermelding en een passende tegenprestatie. 

Facebook
LinkedIn

© 2022 All Rights Reserved.